lørdag 7. juli 2012

Så...

Vi barberte katta da.
Ikke for gøy altså, så slapp av. Hun hadde utrolig tjukk pels som klumpet seg mer og mer for hver dag. Vi hadde ikke mulighet til å få børstet de ut siden det kom minst en ny hårklump hver dag (og hun nektet å bli børstet fordi det lugget så fælt), så vi bestemte oss for å barbere hele kroppen hennes.

Hun ser ikke ut, men hun liker det! Hun hopper, spretter og løper rundt som aldri før (mistet sikkert en kilo med pels)!

Hun fikk den såkalte løveklippen der de lar "sokkene", halen og manken være igjen.



 Mmm, klør på låret.

Hihi...

2 kommentarer:

  1. haha sp moro! Så det nesten ikke på det bildet du la ut på face, jeg. Nå tenker jeg mye mer over det:P Klart det er godt å bli litt lettere og fri nå på sommeren;) Varmt og tungt, blir nesten som ungen igjen nå hehe. Har du noe ferie i sommer egentlig Ida?

    SvarSlett
  2. Men du har ferie? Hun så supertøff ut egentlig med løveklippen da, men det er vel mest på avstand sikkert. Er ikke så veldig fint med "nakne" katter, men hun er jo ikke helt naken da. Blir sikkert finere når det vokser ut litt igjen;) Lot hun seg lett barbere da eller? Jeg blir her ei uke, opp igjen ei uke og så ned igjen ei ;)

    SvarSlett