onsdag 10. juli 2013

Dagens wok.

I dag orket jeg ikke å lage noe avansert mat, og hender det ofte at jeg tyr til wok. Det går fort og er både sunt og godt!

Dagens ble med skogsbacon, eggnudler, (frosne) aspargesbønner, vårløk og søtpaprika. Stekes i en dæsj sesamolje og dryss over noen sesamfrø mot slutten av steketiden.
Krydres etter behov, jeg brukte soyasaus og sweet chilisaus.

Trykk på bildet for å zoome.
Naaam!

2 kommentarer:

  1. Blir ikke så mett av wok jeg av en eller annen grunn, så blir ikke så ofte her. Mest laksewok da. Men frosne nuddler?? Hvor har de det og hvordan er det i forhold til de man bare koker?

    Prøve i morgen eller onsdag da kanskje? Blir en dag denne uka uansett ja! Spise må man uansett så det må man bare prøve på;)

    SvarSlett
  2. Nei, nei. Frosne aspargesbønner! :P
    Hva med i morgen? Jeg skal uansett en tur til byen og kjøpe garn, hehe...

    SvarSlett