mandag 26. september 2016

Gjenoppstandelse og dagens middag

Hei, alle sammen!

Det har bare gått ca 1,5 år siden forrige bloggpost, men det tåler dere vel?

Med ny PC kommer ny inspirasjon, så jeg tenkte jeg bare skulle gå rett tilbake til gamle dager, og gi dere dagens middag.

Kreolsk kylling (alá Ida) for to personer

- 300 gram kyllingfilet
- 1 boks kremfløte
- 1 grønn paprika
- 1 stor gulrot
- 1 liten rødløk
- 1-2 stangselleri (vurder mengden selv)
- Spagetti
- Kreolsk krydderblanding

Start med å dele opp grønnsakene i små biter, samtidig som du setter pastavannet til koking.
Del opp kyllingen i biter til slutt slik at du ikke trenger å vaske skjærefjøla unødvendig mye. Bonusen med det er at da er alt gjort klart til steking!

Stek kyllingen med en raus mengde kreolsk krydder i en stekepanne. Når den er ferdig, setter du den til side i en annen beholder, og steker grønnsakene i krydderrestene til kyllingen.
Når grønnsakene har blitt passe myke, legger du kyllingen tilbake i stekepanna og blander godt.

Tilsett deretter en hel boks fløte:

La dette småkoke et par minutter, og tilsett eventuelt mer kreolsk krydder og/eller salt etter behov.
Når pastaen er ferdig, heller du av pastavannet og blander den godt inn med kyllingen og grønnsakene.




God middag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar